BERÖRINGSMASSAGE


En avslappnande och skön massage som passar gammal och ung.

Med lätta strykningar med olja och avslappningsmusik.

Det ökar kroppens egna " lugn och ro- hormon"= Oxytocin.

Men höjer även ens egna smärtgräns.

När man är  i det avslappnade tillstånde kan det komma upp olika känslor,

Som  kan vara svåra att styra över. Ibland skrattar man eller gråter utan att veta varför. Det är skönt att "bara" känna sin kropp, Utan fysisk beröring kan vi inte återhämta oss, kroppen har inte en chans att lagra näring eller läka skador efter sjukdomar. Kroppen är unik och ibland förstår vi inte hur den fungerar.

En helkroppsmassage där man börjar med fötterna och upp till skalpen.

Där efter framsida och avslutar med tårna.

COPPNINGSMASSAGE


Som ett kompliment till min massage använder jag gummi och glaskoppor.Konceptet går ut på att jobba med undertryck= vakuum. PÅ det sättet har man den unika möjligheten att UTAN att förstöra kapillärväggarna extrahera blod ut i bindväven som signalerar till kroppen att det finns något främmande i systemet. Immunförsvaret startar därefter en rensningsprocess (s.k. lymfdränage) och produktionen av egen medicin (olika hormoner) för att balansera systemet ( homeostasen)

Genom ett undertryck fäster man koppan på huden och lyfter samtidigt som jag masserar. Vilket ger ett mycket bra effekt på bindväven, blodcirkulationen men även lymfsystemet.

När man har smärta av olika själ skulle man vilja "lyfta" bort det som gör ont.

Det är det koppan gör.


SVENSK KLASSISK MASSAGE


Är utformad för att stimmulera blodcirkulationen stärker musklerna och skapar en balans mellan muskler och skelett.

Massage används t.ex vid muskelspänningar.träningsvärk, svullnader, muskelknutor ( triggerpunkter) och som allmänt trötta muskler som vill bli avslappnade och uppmjukade.


En terapeutisk djupgående massage.

Massagen avslappnande effekt sänks även stresshormonet och immunförsvaret stärks.

Man kombinerar oftas med behandling av triggerpunkter och stretchövningar.

Både den Klassiska- terapeutiska massagen kan vara precis lika djupgående, skillnaden är att den terapeutiska inriktar sig mer avancerat på problem som muskulära dysfunktioner tex. skador som: låsningari bröst/ländryggen, bäcken,

tennis/golf-arm ischias käke och migrän. Där pressur och PNF är ett bra alternativ.


PNF-TÖJNING

Proprioceptiv-Neuromoskulär-Facilitering

Metoden som används för att förbättra kommunikationen mellan nervsystemet och skellettmuskulaturen. I samband med massage används PNF-töjnin, för att få spända muskler att ytterligare skappna av och öka rörelseomfånget hos de korta musklerna. Bindväven påverkas mer än vid vanlig massage vilket geratione bättre effekt vid hårda långvariga spänningar. Även koordinationen förbättras.

NBE 800


Ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system  som jobba både ett Monopolärt och ett Biopolärt system.Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna  och de laddas med energi som ett batteri.

Så hjälp av radiofrekvenserna slussas aktiva substanser ner på djupet.

Din upplevelse när jag för enheten över din kropp är avslappnade värme och muskler och hud känns mjuk. Och sen kommer jag ner till de djupare musklerna.


För Dig som äter blodförtunnande, cortison, har pacemaker, metalldelar in- opererade ( som proteser ) eller innfektioner FÅR EJ NÅGON NBE-MASSAGE.

ÖPPETTIDER

Mån-Tis: 10.00 - 16.00

Ons: Stängt

Tor: 10 - 16

Fre:10.00 - 13.00

Lör: stängt


Sön: öppet enligt överenskommelse.


Vi tar emot friskvårdscheckar och frisvårdskupongen


KONTAKTA

IDROTTSGATAN 1A

27531 SJÖBO


Telefon:

0707 15 37 23

E-mail:

irenesmassage@hotmail.com

Betalning

GDPR